Γουέστ Χαμ και Λέστερ ήθελαν τη νίκη στον αγώνα που άνοιξε τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο έμειναν στο 1-1. Αυτό το αποτέλεσμα δεν άφησε καμία ομάδα ικανοποιημένη, καθώς και οι δύο ήθελαν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις. Η Λέστερ προηγήθηκε με τον Ολμπράιτον στο 8′, αλλά ο Κουγιατέ ισοφάρισε για τη Γουέστ Χαμ στο 45′.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Στο 1-1 έμειναν Ανόβερο και Στουτγκάρδη, στον αγώνα που ένοιξε την αυλαία της 13ης ημέρας στη Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24΄ με τον Ασάνο, αλλά στο 76′ με πέναλτι ο Φούελγκρουγκ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Η Θέλτα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με 1-0 της Λεγανές για την 13η αγωνιστική της La Liga. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ασπας με πέναλτι στο 27′.

ΓΑΛΛΙΑ: Η Σεντ Ετιέν σκόνταψε στην έδρα της και παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Στρασμπούρ για τη 14η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά η Στρασμπούρ ισοφάρισε άμεσα. Στο 41′ ο Ερνάνι άνοιξε το σκορ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Αχολού. Στο 56′ ο Πικέ έκανε το 2-1, αλλά στο 63′ ο Μάρτιν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΒΕΛΓΙΟ:Στην έκτη θέση, έστω προσωρινά, πέρασε η Γάνδη, η οποία επικράτησε της Μουσκρόν με 3-1 για τη 16η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24′ με τον Σιμόν αλλά στο 33′ ισοφάρισε ο Αβονίγι. Εξι λεπτά αργότερα ο Κούμπο έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Γάνδη και στο 74′ ο Μπρον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Δύο λεπτά ήταν αρκετά για την Αλκμάαρ για να επιβληθεί της Τβέντε με 2-0 για την 13η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος. Στο 65′ με πέναλτι ο Τζαχανμπάκς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Φαν Οβεριμ έκανε το 2-0.