Με πολλές απουσίες και αλλαγές στο αρχικό του σχήμα θα παραταχθεί το Σάββατο στο Περιστέρι εναντίον του Ατρόμητου ο Παναθηναϊκός.

Η προετοιμασία των Πρασίνων ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην έχει κατασταλάξει ακόμη στην ενδεκάδα που θα παρατάξει λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον και φυσικά τον Λουτσιάνο, καθώς και τον τιμωρημένο, Κουρμπέλη. Το μοναδικό ενθαρρυντικό στοιχείο για τον Ουζουνίδη είναι η επιστροφή του Αντρές Τσάβες στην αποστολή, μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω θλάσης.

Η ενδεκάδα θα είναι… ανάγκης, σε σχέση με τα τελευταία ματς των Πρασίνων και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι Αυλωνίτης και Ινσούα θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Χουλτ, Ινσούα, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Τσάβες, Στάικος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης.