Αρνητικό ρεκόρ 37 ετών θα χρεωθεί ο φετινός Παναθηναϊκός αν δεν κερδίσει αύριο στις 19.30 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το Τριφύλλι έχει ήδη πέντε σερί εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη και αν προστεθεί και έκτος κρίκος στην αλυσίδα των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων θα συμβεί για πρώτη φορά μετά το 1980-81 (μετρώντας από την έναρξη του κάθε πρωταθλήματος).

Τότε είχε επίδοση 2-8-7 μακριά από τη Λεωφόρο και έφτασε στο 14ο κατά σειρά εκτός έδρας ματς για να κάνει σεφτέ. Κατά σύμπτωση μάλιστα τα κατάφερε κόντρα στον Ατρόμητο (0-2).

Με Αλαφούζο

Εν τω μεταξύ, τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιδιώκουν επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν αποχωρήσεις παικτών. Ο πρώην πρόεδρος έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις προς ΙΚΑ και Εφορία αλλά θα του ζητηθεί να συνεισφέρει για να καλυφθούν και οι δόσεις συμβολαίων του Νοέμβρη ώστε να μην αποκτήσουν δικαίωμα προσφυγής οι παίκτες. Το σύνολο του ποσού ανέρχεται στα 1,3 εκατ. ευρώ, με τις 300.000 να αντιστοιχούν στους δύο πιο επίφοβους, Μολέδο και Χουλτ.

Ο Βραζιλιάνος είναι και στη λίστα των απόντων από το Περιστέρι (λόγω ραμμάτων στο κεφάλι) μαζί με Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες (τιμωρημένοι), Κουλιμπαλί, Λουτσιάνο και πιθανότατα τον Γιόχανσον που θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο.