Νέα προβλήματα για τη Μαρία Σαράποβα. Μπορεί η 30χρονη Ρωσίδα να επέστρεψε στο τένις και να ηρέμησε από την περιπέτεια που είχε με την υπόθεση ντόπινγκ, φαίνεται όμως πως αρχίζουν νέοι μπελάδες με τη Δικαιοσύνη.

Η Σαράποβα εμπλέκεται σε σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ινδία και σχετίζεται με κατασκευή και πώληση πολυτελών διαμερισμάτων.

Το 2013, ταξίδεψε στο Νέο Δελχί προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια ενός οικοδομικού συγκροτήματος στο προάστιο Γκουργκάον, το οποίο πέρα από τις υπόλοιπες παροχές είχε ελικοδρόμιο και ακαδημία τένις. Μάλιστα στη σχετική διαφημιστική καμπάνια υπήρχε και το όνομά της.

Η παρουσία της 30χρονης πρωταθλήτριας του τένις προσέλκυσε πολλούς αγοραστές, οι οποίοι θα έπρεπε να παραλάβουν τα διαμερίσματά τους τρία χρόνια αργότερα. Αυτό όμως δεν έγινε, καθώς οι εργασίες σταμάτησαν!

Ετσι, άρχισαν οι καταγγελίες, καθώς πλέον οι κλήσεις προς τα γραφεία της εταιρείας ήταν πολλές και φυσικά όλες αναπάντητες!

Ο Πιρούς Σινγκ, δικηγόρος ενός από τους πολλούς αγοραστές, δήλωσε ότι το όνομα της Σαράποβα ήταν ο λόγος που οι περισσότεροι αποφάσισαν να επενδύσουν τα χρήματά τους σε αυτό το οικοδομικό συγκρότημα.

Μάλιστα, υποστήριξε πως ο πελάτης του έδωσε 81.678 δολάρια το 2013, ενώ το συνολικό κόστος του διαμερίσματος αγγίζει τα 308.000 δολάρια. Οι εισαγγελείς στο Νέο Δελχί έχουν αρχίσει έρευνα για την εταιρεία, φυσικά ελέγχεται και η Σαράποβα, που κινδυνεύει ακόμα και με ποινή φυλάκισης αν αποδειχθεί ότι συμμετείχε ενεργά στην υπόθεση.