Το τριφύλλι αφήνει πίσω το ντέρμπι με την ΑΕΚ και εστιάζει το ενδιαφέρον του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ενα ματς που γίνεται ακόμα δυσκολότερο αν αναλογιστεί κάποιος τις απουσίες με τις οποίες θα παραταχθούν οι Πράσινοι, αν και υπάρχει κι ευχάριστη είδηση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο λόγος για την επιστροφή του Αντρές Τσάβες, καθώς όλα δείχνουν πως ο αργεντινός στράικερ θα είναι στην αποστολή. Δεν αναμένεται να ξεκινήσει, αλλά θα είναι στον πάγκο και θα πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα απουσιάσει από το ματς στο Περιστέρι, καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω των τεσσάρων καρτών που συμπλήρωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο αργεντινός μέσος θα έχανε ούτως ή άλλως το παιχνίδι λόγω τραυματισμού κι έτσι αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία του. Οι Πράσινοι θα παραταχθούν και χωρίς τον Κουρμπέλη, που είναι επίσης τιμωρημένος με μια αγωνιστική.

Σε ό,τι αφορά τον Μολίνς, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έχει κάτι ανησυχητικό και απλά θα μείνει εκτός προπόνησης και αύριο.

Ιντερνασιονάλ για Μολέντο

Η Ιντερνασιονάλ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Μολέντο και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία ο ατζέντης του Βραζιλιάνου Ζιλμάρ Βελόζ θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για νέες συζητήσεις με τους Πρασίνους. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι Βραζιλιάνοι κάνουν αναφορά και σε οικονομικές λεπτομέρειες, τονίζοντας πως η Ιντερνασιονάλ θα πρέπει να δώσει στον Παναθηναϊκό 300.000 ευρώ για να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη.