Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Κάρλο Ταβέκιο μετά τις καταγγελίες αθλητικού στελέχους πως ο πρώην πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της περιέγραψε στην «Κοριέρε ντελα Σέρα» την περιπέτειά της με τον μέχρι πρότινος ισχυρότερο άνδρα του ιταλικού ποδοσφαίρου. «Είχα πάει στο γραφείο του, στα κεντρικά της ομοσπονδίας στη Ρώμη, για να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, για δουλειά. Οταν μπήκα μέσα εκείνος καθόταν πίσω από το γραφείο του. Δεν πρόλαβα καν να ρωτήσω «πρόεδρε, τι κάνετε;», όταν αυτός με κοίταξε κατευθείαν στα μάτια και μου είπε: «Σε βρίσκω σε φόρμα, βλέπω ότι είσαι στα καλύτερά σου…». Και αμέσως μετά μου είπε: «Αφησέ με να αγγίξω το στήθος σου. Ελα, έλα…». Με έφερε σε μεγάλη αμηχανία. Προσπάθησα να του πω να με αφήσει. Η απάντησή του ήταν να πάει να τραβήξει τις κουρτίνες για να μη διακινδυνεύσει να μας δει κάποιος. Τον απέρριψα, κατάφερα να τον αποφύγω. Κι αυτό είναι μόνο ένα επεισόδιο. Θα μπορούσα να πω πολύ περισσότερα».

Και υλικό

Το αθλητικό στέλεχος υποστηρίζει ότι έχει στη διάθεσή της οπτικοακουστικό υλικό και έχει ζητήσει από τη δικηγόρο της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ωστόσο και ο Ταβέκιο για να προστατεύσει την εικόνα και την ακεραιότητά του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο πρακτορείο Ansa.