Περισσότερο επιθετικό περιμένει τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης ο Τάκης Λεμονής στον «τελικό» με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως τουλάχιστον, παραδέχθηκε ο ίδιος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πορτογαλία.

Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων δεν έχει ξεχάσει την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ματς με τους Ίβηρες και επιθυμία του είναι να δει κάτι το εντελώς διαφορετικό. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι «ελπίζω πως το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από όλες τις απόψεις σε σχέση με το πρώτο. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε μαζί στη διοργάνωση αρχής γενομένης με εκείνο απέναντι στην Γιουβέντους. Κάπως έτσι θα είναι το σκεπτικό μας και ελπίζω και πρέπει αυτή τη φορά να επιτεθούμε περισσότερο».

Αναφερόμενος στην Σπόρτινγκ είπε: «Εχει δυνατά σημεία, έχει και αδύνατα, όπως όλες οι ομάδες. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο έδειξε και κόντρα στην Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι αν όχι στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες λίγο πιο κάτω σίγουρα».

Για το τι χρειάζεται προκειμένου να πάρει ο Ολυμπιακός το αποτέλεσμα που θέλει τόνισε: «Το θέμα υπομονής το συζητάμε στο Καραϊσκάκη που θέλουμε να διασπάσουμε εμείς τις άμυνες που είναι κλειστές. Είναι διαφορετικό ματς. Εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη, αλλά από εκεί και πέρα δεν θα πρέπει να αγχωθούμε.

Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά θεωρώ ότι αν έχουμε το ίδιο σκεπτικό θα πάμε καλά. Θα μπούμε και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Αν μπούμε με αυτή την λογική θα είμαστε καλά».