Ο Γιάκομπ Γιόχανσον επέστρεψε χθες το πρωί στην Ελλάδα και αμέσως επισκέφθηκε τα Σπάτα όπου εξετάστηκε και από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ. Προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί για την αποκατάσταση του χιαστού.

Ο σουηδός χαφ δεν είναι όπως γίνεται αντιληπτό σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο η ΑΕΚ είναι δίπλα του και τον στηρίζει. Αυτό του μεταφέρθηκε και διά στόματος Νίκου Λυμπερόπουλου, με την Ενωση να προτίθεται εν καιρώ να προχωρήσει σε νέα συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ζήτημα πάντως που έχει αρκετές παραμέτρους και θα φανεί στην πορεία πώς μπορεί να εξελιχθεί.

Παρ’ όλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να πορευθεί χωρίς τον διεθνή σουηδό χαφ στη σύνθεσή της, αναζητώντας εκ των έσω λύσεις για να καλύψει το κενό του. Τουλάχιστον μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπου αναμένεται να γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου. Χωρίς να είναι σαφές ακόμα αν η ΑΕΚ θα στραφεί σε έναν κλασικό κόφτη ή σε έναν πιο δημιουργικό χαφ.