Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν πετάει στα σύννεφα, ούτε θεωρεί εύκολη την ανατροπή του 1-4, όμως εκτιμά ότι οι συμπαίκτες του θα δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους για να πετύχουν «το ακατόρθωτο», όπως σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου.

«Έχουμε άλλα 90 λεπτά μπορεί και παραπάνω, για να αποδείξουμε ότι όλα γίνονται», υπογράμμισε ο αρχηγός της Εθνικής, επισημαίνοντας αναφορικά με την περίπτωσή του πως «δεν είμαι στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά θέλω να παίξω».

Ερωτηθείς για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του από τη FIFA, εστίασε στην ομαδικότητα: «Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα. Δεν ξέρω τι θα σημάνει, αλλά τουλάχιστον μετά το ματς, να τα έχουμε δώσει όλα και να έχουμε πάρει ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Και συμπλήρωσε: Είμαι ρεαλιστής, ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για μας, αλλά θα παλέψουμε να κάνουμε το ακατόρθωτο και να προκριθούμε».

Αναφορικά με τη συμμετοχή του απάντησε πως «δεν ξέρω ακόμα, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, ναι, αλλά ακόμη έχουμε μια προπόνηση».

Όσο για τις επιδιώξεις της Εθνικής στο αυριανό παιχνίδι; «Ψάχνουμε το ακατόρθωτο. Δυστυχώς στην Κροατία είχαμε και ατυχία, παρουσιαστήκαμε κατώτεροι σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Κάναμε λάθη, όσα δεν κάναμε σε όλα τα προκριματικά. Νομίζω ότι δεν το αξίζουμε αυτό. Αν δεν προκριθούμε, τουλάχιστον να νικήσουμε. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο come back αυτή τη διετία και κάναμε το βήμα να πάμε μπαράζ. Τουλάχιστον να πάρουμε μια νίκη».

Για το αν η Εθνική είναι ικανή να σκοράρει (μίνιμουμ) τρεις φορές και να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, ο «Τόρο» εκτιμά ότι «θα επιδιώξουμε να επιτεθούμε λίγο παραπάνω, να κυνηγήσουμε το γρήγορο γκολ. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ποιοτική ομάδα, αλλά πιστεύω στους εαυτούς μας και στην αντίδρασή μας. Αυτό που υπόσχομαι, είναι πως αύριο θα δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο, μια άλλη νοοτροπία και πιστεύω ότι θα παίξουμε 90 λεπτά με το πάθος που παίξαμε σε όλα τα ματς εκτός του Ζάγκρεμπ».