Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Κέρκυρα επέστρεψε στις νίκες. Οι «Φαίακες» με το γκολ του Νούνες στο 79΄ επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού, στην 8η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη ήταν τελικά αυτή που την κατάκτησε. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη είχαν τρεις σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, με κυριότερη το δοκάρι του Παμλίδη στο 17΄, μετά από σέντρα του Επστάιν. Ο ίδιος παίκτης (Παμλίδης) δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε στο 11΄, όταν νικήθηκε από τον Κυριακίδη. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία για τους «Φαίακες» στο 32΄. Ο Κυριακίδης, όμως, με νέα σωτήρια επέμβαση, έδιωξε τη μπάλα στο πλασέ του Γκόμες. .

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και στην επανάληψη να πιέζουν τον Παναιτωλικό που… ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο. Στη μοναδική αξιόλογη επιθετική τους προσπάθεια στο ματς, οι Αγρινιώτες «άγγιξαν» το γκολ στο 67΄, με τον Γιαννακόπουλο να νικά τον Κλέσιο σε τετ-α-τετ. Νωρίτερα (65΄) ο Επστάιν αστόχησε από πλεονεκτική θέση, όπως και ο Παμλίδης στο 75΄. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 79΄ με την «χρυσή αλλαγή» του Βοσνιάδη, τον Φάμπιο Νούνες, που έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κυριακίδη (1-0).

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Σιόντης, Αρτυματάς, Ζορμπάς, Μπαλάφας, Γκόμες, Νούνες – Πάρρας, Ντίας, Μοράρ, Ρότσα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Σιόντης, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σπίνουλας, Ζορμπάς (73΄ Μπαλάφας), Ιωάννου, Επστάιν (66΄ Νούνες), Παμλίδης (88΄ Μπάουμαν)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Πάρρας (49΄ Ρότσα), Μαρινάκης (74΄ Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μάρκος Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (59΄ Κλέσιο)