Oι διαπραγματεύσεις της Αρσεναλ με τον Μεσούτ Οζίλ για την επέκταση της διάρκειας του συμβολαίου του συνεχίζονται αλλά τελικά δεν πρόκειται να καταλήξουν σε συμφωνία. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Γερμανός μέσος επιμένει και ζητάει περίπου 400.000 ευρώ την εβδομάδα για να ανανεώσει με τον σύλλογο του Λονδίνου, ο οποίος, μέχρι στιγμής, του προσφέρει 315.000 ευρώ.

Τελικά ο Οζίλ μπορεί να πάρει αυτά που ζητάει, όχι, όμως, στο Λονδίνο, αλλά στο Μάντσεστερ! Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο διεθνής Γερμανός φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ για την επικείμενη μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ. Ο Ζoσέ Μουρίνιο, μάλιστα, δείχνει έτοιμος να επωφεληθεί από τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με τον άλλοτε παίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, συμφωνώντας μαζί του ακόμη και τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο 28χρονος μέσος, που κόστισε περίπου 50 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ το 2013 για να αποκτηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε επικριθεί έντονα τον πρώτο χρόνο του στο Λονδίνο, αλλά έγινε ένας από τα αγαπημένους των φιλάθλων.