Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 αίσθηση είχε προκαλέσει το σλόγκαν, «Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!» που αποτελούσε διαφημιστική καμπάνια του υπουργείου Οικονομικών για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Το σλόγκαν αυτό, κατά μία έννοια, μπορεί να πει κανείς ότι επαναφέρει ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, την επόμενη αγωνιστική.

Οι Πράσινοι έκαναν γνωστό ότι για το ελληνικό clasico δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση, πέραν εκείνων που επιβάλλουν οι συμβατικές υποχρεώσεις τους για τους χορηγούς της ΠΑΕ.

Οπως θα θυμάστε, ο Παναθηναϊκός είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτεί εμπορικά τα ντέρμπι δίνοντας τους αγώνες στο ΟΑΚΑ, κάτι που δεν προχώρησε ως σκέψη. Και επειδή στα μεγάλα ματς είναι σύνηθες να υπάρχει μεγάλη ζήτηση προσκλήσεων, κοινώς να εμφανίζονται πολλοί «τζαμπατζήδες», οι Πράσινοι που χρειάζονται κάθε οικονομική ανάσα για να επιβιώσουν, αποφάσισαν να πουν στους ενδιαφερομένους: «Αγαπάς τον ΠΑΟ; Απόδειξη»! Οπου απόδειξη, το αντίτιμο του εισιτηρίου (από 25 έως 200 ευρώ).

Η διάθεση αρχίζει σήμερα και μέχρι την Κυριακή θα αφορά μόνο μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κι από Δευτέρα (23/10) θα ανοίξει για όλους τους ενδιαφερομένους, με την ΠΑΕ να θεωρεί βέβαιο το sold-out.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τεράστια ζήτηση υπάρχει και για τα 400 εισιτήρια που πήρε ο Παναθηναϊκός για το ματς στη Λαμία. Γεγονός που ενισχύει τη βεβαιότητα για sold-out στο ντέρμπι. Εκτός από κατάμεστο γήπεδο, ο ΠΑΟ ελπίζει ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό θα έχει και τον Τσάβες, που κάνει ατομικό πρόγραμμα.