Η επιθετική αφλογιστία του Σέρχιο Αραούχο προβληματίζει την ΑΕΚ. Ο 25χρονος Αργεντινός έχει πετύχει έως τώρα μόλις ένα γκολ σε εννέα προσπάθειες σε πέντε αγώνες. Σκοράρισε κόντρα στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά.

Ο Αραούχο έχει μοιράσει και μία ασίστ, ωστόσο αυτό που δείχνει έως τώρα είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης. Στο προχθεσινό ματς στην Ξάνθη, σε δύο περιπτώσεις προτίμησε να πασάρει, ενώ ήταν σε καλή θέση, παρά να σουτάρει. Φυσικά, είναι ο ίδιος παίκτης που πέρυσι σε 15 παιχνίδια είχε πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Οι χαμένες ευκαιρίες προβληματίζουν τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος όμως φρόντισε να χαλαρώσει τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας μεταξύ άλλων πως το αποτέλεσμα οφειλόταν και σε έλλειψη τύχης:

«Δεν έχω παράπονο από την προσπάθειά σας. Ημασταν καλύτεροι, είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Αν συνεχίσουμε να δημιουργούμε φάσεις, θα έρθουν και τα γκολ και φυσικά τα θετικά αποτελέσματα».

Από σήμερα η ΑΕΚ μπαίνει σε ρυθμούς Μίλαν, ενώ το ευχάριστο για τον Χιμένεθ από τη χθεσινή προπόνηση ήταν η παρουσία του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δείχνει να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Ο ισπανός τεχνικός είδε και πάλι τον Ούρος Τσόσιτς να κάνει ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και τους Γιακουμάκη, Κονέ.