Ο Ατρόμητος οδεύει από νίκη σε νίκη, ωστόσο στο Περιστέρι κυριαρχεί η αγωνία. Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, Μάντσον, αποχώρησε τραυματίας και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική. Οι φόβοι για ρήξη χιαστού από χθες μειώνονται, στον Ατρόμητο όμως περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστώσουν με σιγουριά πόσο θα απουσιάσει ο Βραζιλιάνος, που με απίστευτη βολίδα στο 29′ έκανε το τελικό 1-0.

Ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες στο 38′ λόγω αποβολής του Καλτσά και με εννέα στο 62′ (Ιγκλέσιας), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει και ύστερα από το ματς να εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία. Οι γηπεδούχοι με δύο παίκτες παραπάνω είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ, όμως ο εκπληκτικός Αθανασιάδης και τα… δοκάρια τούς τα στέρησαν. Συνολικά τέσσερα δοκάρια (63′ Ουάρντα, 68′ Κυριακόπουλος, 75′ και 80′ Ντιγκινί) είχε ο Ατρόμητος!

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης (68′ Ντάουντα), Μάντσον (54′ Μπουσουλάτζιτς), Μανούσος (94′ Βασιλείου), Ουάρντα.

Αστέρας: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (55′ Μανιάς ), Ισνάλδο (55′ Μαδίνδα), Καλτσάς, Δουβίκας (65′ Κυριακόπουλος).