Ο Απόλλων δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα (η Κέρκυρα αγωνιζόταν από το 62′ με δέκα –αποβολή Ντουαλά) και έμεινε χωρίς νίκη ύστερα από επτά αγώνες. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, το 0-0 χαρακτηρίζεται φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο αυτό για τους γηπεδούχους περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς η οικογένεια Μονεμβασιώτη ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα και είναι σε αναζήτηση διάδοχης κατάστασης, ενώ και η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τον καταρτισμό του ρόστερ και τις επιλογές στο τεχνικό επιτελείο. Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα, Ζόραν Βούλιτς, ζήτησε πάντως πίστωση χρόνου: «Προσπαθώ να μάθω την ομάδα. Δεν είμαι ο… Κόπερφιλντ να το αλλάξω σε μία ημέρα. Θα δώσουμε το 100% για να μείνουμε στην κατηγορία» είπε.

«Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μπορούμε να πάρουμε πόντους παντού, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον» υποστήριξε ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Απόλλων: Tσόβιτς, Ντάσιος (81′ Αλμπάνης), Κύργιας, Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (81′ Χουάρες), Μάατσι, Μάατσεν (74′ Σιατραβάνης), Καστιγέχος.

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνιες (80′ Μπάουμαν), Ντουαλά, Κόντος (66′ Επστάιν), Παμλίδης (88′ Κρητικός).