Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε άνετα στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα με 4-0 της Λαμίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, και έφτασε τους 15 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ωραίο γκολ του Μαρίν Λέοβατς στο 10΄, με πλάγιο εύστοχο σουτ μετά από ασίστ του Μαουρίτσιο. Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους γηπεδούχους που συνέχισαν επιθετικά κι έδωσε το ερέθισμα στους φιλοξενούμενους να βγουν από τα καρέ τους, όπως είχαν ξεκινήσει στο παιχνίδι. Έτσι στο 24΄ ο Πρίγιοβιτς με κοντινό πλασέ μετά από ολοκληρωμένη ενέργεια του Πέλκα σημείωσε το 2-0.

Η Λαμία έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει στο ρυθμό και την ταχύτητα του γηπεδούχου ΠΑΟΚ, ο οποίος συνέχισε να είναι επιθετικός. Στο 33΄ έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ αλλά το σουτ του Ελ Καντουρί μέσα από τη μεγάλη περιοχή, προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών, ενώ το δεύτερο σουτ του Σάκχοφ πέρασε ψηλά άουτ. Με το 2-0 τέλειωσε το ημίχρονο ενώ στο β’ μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε.

Ο ΠΑΟΚ θεαματικός συνέχισε να πιέζει. Στο 50′ πέτυχε και το τρίτο του γκολ με σουτ βολέ του Πέλκα, από ασίστ του Βιεϊρίνια από τα πλάγια.Από το 71΄ η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Αναστασόπουλος, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 16 λεπτά. Αυτή η πτώση του ρυθμού δεν εμπόδισε στον ΠΑΟΚ να φτάσει και σε ένα τέταρτο γκολ με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στο 88΄.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Πέλκας, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Αναστασόπουλος

Κόκκινες: Αναστασόπουλος (2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (68′ Λημνιός), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (75′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πέλκας (61′ Μάκ) και Πρίγιοβιτς.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (39΄Ντ’ Ακόλ), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (55′ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος και Βάντερσον (62′ Λινάρδος).