«Τελειώνει» μέχρι την Τρίτη η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα. Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι εάν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα ενταχθεί στο ρόστερ των «Λουζιτανών» από τον ερχόμενο Ιανουάριο ή το προσεχές καλοκαίρι.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων είναι οριστική και το deal έχει κλείσει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι εκπρόσωποι του παίκτη αναμένονται στην Αθήνα, έτσι ώστε τη Δευτέρα να συζητηθούν κάποιες μικρολεπτομέρειες του νέου του συμβολαίου και στη συνέχεια ο παίκτης να αναχωρήσει για την Λισαβόνα. Πιθανότατα την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους «Αετούς» έως το καλοκαίρι του 2022.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιέζουν για να κρατήσουν τον παίκτη έως το τέλος της περιόδου στο δυναμικό τους, αλλά ανεξάρτητα εάν να το πετύχουν ή όχι, η μεταγραφή του Βλαχοδήμου δεν θα χαλάσει.

Το ποσό που θα μπει άμεσα στα ταμεία της ομάδας θα είναι 1,5 εκατ. ευρώ, γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά τους διοικούντες για να καλύψουν τους διακανονισμούς που έχουν υπογράψει με πρώην ποδοσφαιριστές, αν και το ποσό που απαιτείται για να βγει η σεζόν αγγίζει περίπου τα 10 εκατ. ευρώ.