Ενα φιλικό παιχνίδι μπορεί να διατηρήσει μια ομάδα αε αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ σίγουρα είδε κάποια πράγματα που ήθελε στο χθεσινό 3-2 επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα.

Ενα σημαντικό γεγονός για τον ισπανό τεχνικό ήταν η επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) τον περασμένο Απρίλιο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο 27χρονος αμυντικός έπαιξε χθες 80 λεπτά και έδειξε πως σύντομα θα επανέλθει σε δυνατούς ρυθμούς.

Ο Χιμένεθ έδωσε ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες (Πατίτο, Αϊντάρεβιτς), από τους οποίους δεν έμεινε ικανοποιημένος, όπως επίσης και από την άμυνα καθώς έγιναν αρκετά λάθη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε με ευχαρίστηση την καλή αγωνιστική παρουσία των νεαρών παικτών, ενώ αναφέρθηκε και στον Λαμπρόπουλο: «Ηταν λίγο επικίνδυνο να αγωνιστεί ύστερα από έξι μήνες αλλά πήγαν καλά τα πράγματα. Οταν βρει ρυθμό, θα μας βοηθήσει. Είμαι ικανοποιημένος από τους νεαρούς, όλοι τους βοήθησαν» είπε ο Χιμένεθ. Δύο γκολ για την ΑΕΚ πέτυχε ο Κλωναρίδης και ένα ο Γκάλο. Για την Παναχαϊκή σκοράρισαν οι Ελευθεριάδης και Κυνηγόπουλος.