Η τύχη πάει, λένε, με τους ισχυρούς, ο Παναθηναϊκός μοιάζει αγωνιστικά να ισχυροποιείται σιγά σιγά όμως η ατυχία δεν λέει να τον αφήσει. Τα χαμόγελα για τους Πράσινους στη χθεσινή νίκη επί της Λάρισας πάγωσαν στον τραυματισμό του Λουτσιάνο (75′). Ο Βραζιλιάνος έκανε μαγνητική η οποία επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους για ρήξη χιαστού. Το σοκ είναι μεγάλο αφού ο παίκτης θα χρειαστεί περίπου έξι μήνες για να επιστρέψει.

Οι Πράσινοι παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης και πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους επικρατώντας για το Κύπελλο Ελλάδας με 2-0 της Λάρισας, που είχε δύο δοκάρια!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που προηγήθηκε με γκολάρα του Τσάβες στο 18′ και σημείωσε το τελικό 2-0 με τον Μολίνς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν και τυχερή καθώς η Λάρισα είχε δύο ευκαιρίες για γκολ που κατέληξαν σε δοκάρι. Στο 67′ φάουλ του Γουάλας πήγε απευθείας στο οριζόντιο δοκάρι και στο 79′ ο Περόνε έκανε σέντρα-σουτ που πέρασε άουτ αφού πρώτα βρήκε στο αριστερό δοκάρι.

Ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει «δρεπανηφόρο άρμα» τον Μολέδο και καταγγέλει το αντιαθλητικό, όπως τονίζει, παιχνίδι του βραζιλιάνου, εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα.