Ο Πρίγιοβιτς λύτρωσε και πάλι τον ΠΑΟΚ, καθώς με δικό του γκολ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε -στο άδειο λόγω τιμωρία-ς γήπεδο της Τούμπας, τον Παναιτωλικό με 1-0. –

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, ωστόσο αυτοί οι τρεις βαθμοί μπορούν να βοηθήσουν στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικά οργανωμένος και πάλεψε το ματς για περισσότερο από μία ώρα.

Στο 61′ ο ΠΑΟΚ δημιούργησε και έχασε διπλή ευκαιρία, όταν την κεφαλιά του Μάτος εξουδετέρωσε αρχικά ο Κυριακίδης και στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Πέλκα απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μόρας.

Ο Λουτσέσκου ανέβασε ακόμα πιο επιθετικά την ομάδα του περνώντας από το 63′ τον Αντρέ Βιεϊρίνια στον αγώνα και ο Πορτογάλος έφτασε κοντά στο γκολ πέντε λεπτά αργότερα αλλά η κεφαλιά του από την περιοχή εξουδετερώθηκε από τον Κυριακίδη.

Ο ΠΑΟΚ με τις δυο αλλαγές ανέβασε την απόδοση του και στο 75′ έφτασε στο γκολ με υπέροχη κεφαλιά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά από φάουλ του Τσίμιροτ.

Ο Παναιτωλικός μετά το εις βάρος του γκολ πίεσε για την ισοφάριση και στο 94′ έφθασε κοντά σε αυτό, αλλά το φάουλ σουτ του Ρόσα απέκρουσε ο Ρέϊ προ του Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάτσε (63′ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Μακ (52′ Πέλκας), Τζάλμα, Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς (80′ Κουλούρης).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ρότσα, Μίχαι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (73′ Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (79′ Μάζουρεκ), Κλέσιο και Ντίας (72′ Μαρκόφσκι).