Η Μπαρτσελόνα πέρασε δύσκολα από την έδρα της Χετάφε επικρατώντας 2-1 με ανατροπή, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι μπλαουγκράνα δέχθηκαν στο 39΄ το πρώτο τέρμα στην εφετινή σεζόν από τον Σιμπασάκι. Στο 62΄ ο Ντένις Σουάρεθ έφερε τον αγώνα στα ίσια και στο 84΄ ο Παουλίνιο με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.Σημειώνουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εγκαινίασε το νέο γήπεδο της (Wanda Metropolitano)με νίκη επί της Μάλαγα (1-0). Το γκολ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σημείωσε ο Γκριζμάν στο 61′.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Βαλένθια. Λεβάντε και Βαλένθια τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ο Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ για τη Βαλένθια (31′) και ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα ο Μπάρντι.

Τέλος, με δύο γκολ του Γιοακίν (14′ και 76′), η Μπέστις νίκησε 2-1 τη Λα Κορούνια που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καρτάμπια (23′).