Αμρ Ουάρντα. Αθώος ή ένοχος; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στη Φεϊρένσε, στην οποία πήγε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, καθώς κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση δύο συζύγων ποδοσφαιριστών της ομάδας! Ο ίδιος τα αρνήθηκε όλα, αλλά στην Πορτογαλία δεν έχουν σταματήσει να μιλούν για αυτόν. Πλεκτάνη ή παρεξήγηση; Ο πατέρας του, Μεντχσά, υποστηρίζει το δεύτερο. Ο γιος του πήγε στην Πορτογαλία να παίξει ποδόσφαιρο αλλά θέλησε να κάνει και μερικούς φίλους. Και ασφαλώς τα social media ενδείκνυνται για κοινωνικές επαφές.

Ο Αμρ Ουάντα μίλησε με μια γυναίκα στο Ιnstagram. Εκείνη αποδέχθηκε το αίτημα φιλίας του, αλλά την επομένη ο αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, δοκίμασε μια δυσάρεστη έκπληξη στην προπόνηση. Ενας από τους συμπαίκτες του τον έσπρωξε κατά τη διάρκεια μιας άσκησης λέγοντάς του πως η γυναίκα με την οποία μιλούσε την προηγούμενη μέρα ήταν η σύζυγός του!

Μπλέξιμο… Ο Ουάρντα αρνήθηκε τα πάντα μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του, όμως ο πορτογαλικός Τύπος συνέχισε τα πυρά! Το περιστατικό με τη γυναίκα στο Ιnstagram ήταν το δεύτερο, έγραψε η «Record». Το πρώτο αφορούσε παρενόχληση που έγινε στο ξενοδοχείο όπου η πορτογαλική ομάδα φιλοξενεί τους παίκτες και τις οικογένειές τους!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υπήρχαν καταγγελίες για παρόμοια συμπεριφορά την περίοδο που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος Αιγύπτιος συνέχισε να διαψεύδει τις φήμες και μάλιστα ανέθεσε σε δικηγορικό γραφείο της Ελβετίας να χειριστεί την υπόθεσή του.

Διαψεύδει τα πάντα

Ο ίδιος επέλεξε τα social media για να υπερασπιστεί τον εαυτό του: «Εμαθα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν νοιάζονται όταν προκαλούν κακό στον άλλον με ψευδείς ισχυρισμούς και κατηγορίες. Δεν ανέχομαι να συμπεριφέρεται κάποιος άσχημα στον συνάνθρωπό του λόγω της καταγωγής του», έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook. Κι ακόμα, φέρεται ότι έχει υποστηρίξει πως φλερτάρισε με δύο γυναίκες, αλλά δεν γνώριζε ότι ήταν οι σύζυγοι συμπαικτών του. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δέχτηκε ένα ακόμα χτύπημα: η αιγυπτιακή ομοσπονδία ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του από τα δύο παιχνίδια της Εθνικής με την Ουγκάντα για να προκριματικά του Μουντιάλ.

Υπεύθυνος για αυτή την απόφαση φέρεται ότι είναι –σύμφωνα με την ομοσπονδία –ο τεχνικός της ομάδας, Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Ουάρντα αποκλείστηκε με το αιτιολογικό ότι ήταν ανέτοιμος, καθώς δεν είχε αρχίσει προπονήσεις με τη Φεϊρένσε. Ο πατέρας του όμως το διέψευσε υποστηρίζοντας ότι τον αποκλεισμό του ζήτησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χάνι Αμπου Ρίντα.

Οι υπεύθυνοι της Φεϊρένσε κατηγορούν επίσης τον 24χρονο μεσοεπιθετικό για αλαζονική στάση, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο πατέρας του.

Ολα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή με ταλέντο, που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία με τη φανέλα του Παναιτωλικού και για αυτό ο ΠΑΟΚ φρόντισε να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Τώρα πλέον που η Φεϊρένσε είναι παρελθόν, θα πρέπει να αναζητήσει άλλο σύλλογο για να παίξει ποδόσφαιρο. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: πλεκτάνη ή παρεξήγηση;