Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε η Λαμία τις υποχρεώσεις της στη Σούπερ Λίγκα. Στην πρεμιέρα της στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία έφυγε με βαθμό από την Ξάνθη (0-0), δείχνοντας ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανέτοιμοι και ελάχιστες φορές απείλησαν. «Ημασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι και δεν δώσαμε δυνατότητες στον αντίπαλό μας να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις» είπε ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε άγχος.

«Προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σκοράρει, το καταφέραμε, αλλά ούτε εμείς σημειώσαμε γκολ» είπε ο Μίλαν Ράσταβατς, προσθέτοντας ότι χρειάζεται χρόνος για να δείξει η ομάδα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

ΞΑΝΘΗ: Zίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Π. Ορφανίδης (63′ Τριάδης), Λουσέρο (88′ Κάστρο), Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά (78′ Μεχία), Γέντρισεκ.

ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (84′ Κουτρουμάνος), Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Ασιγκμπα, Ομο, Ακόστα, Πίτι (57′ Μπουλούλης), Βουό (68′ Τσούκαλος).