Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στη σκιά του θανάτου ενός 24χρονου οπαδού των φιλοξενουμένων λίγες ώρες πριν από τη σέντρα. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ είχε ταξιδέψει στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και τραυματίστηκε θανάσιμα όταν επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε νερόμυλο από τον οποίο έπεσε, στις πηγές της Κρύας.

Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την απόδοσή του και κινδύνεψε να χάσει και τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις, όταν ο Ρέι απέκρουσε το πλασέ του Γιακουμάκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε στη βασική ενδεκάδα τους Λημνιό και Κάτσε, δύο ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στα πλάνα του Στανόγεβιτς, ενώ η συμμετοχή του Μπίσεσβαρ στο δεύτερο μέρος βοήθησε στην καλύτερη οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Λουτσέσκου και ο προπονητής των γηπεδούχων Ζοζέ Ανιγκό αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Μάνταλο στο 29′ για λεκτικό διαπληκτισμό. Ο Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε για κάποια φάση, ο Ανιγκό αντέδρασε και παρά την προσπάθεια του Μάνταλου να τους ηρεμήσει δεν σταμάτησαν τον καβγά, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουν το υπόλοιπο παιχνίδι από την εξέδρα.

Στον ΠΑΟΚ υπήρξε απογοήτευση και στο τέλος ακούστηκαν αποδοκιμασίες προς τους παίκτες από αρκετούς οπαδούς της ομάδας.

Αλλά και ο συνεργάτης του Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, παραδέχθηκε ότι η εικόνα της ομάδας χρειάζεται βελτίωση: «Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να γίνει καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Μπορούσαμε κάτι περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι».

Λεβαδειακός: Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86′ Φαβάρο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλέχου, Νιασέ, Μπραντάο (82′ Τόνι Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (87′ Καψάσκης).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57′ Σάκχοφ), Λημνιός (62′ Μπίσεσβαρ), Μακ, Ενρίκε (68′ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.