«Σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα προκαλέσει την Τρίτη η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «Sport», την Τρίτη θα καλύψει τη ρήτρα ύψους 222 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα!

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ φέρεται να ταξίδεψε ξανά αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, η οποία του προτείνει μυθικό συμβόλαιο, ύψους 30 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων. Η Le Parisien, μάλιστα ανέφερε ότι ο Νεϊμάρ απάντησε θετικά στην πρόταση.

Ο Νεϊμάρ ανήκει απ’ το 2013 στην ισπανική ομάδα και έχει 105 γκολ και 80 ασίστ σε 186 συμμετοχές. Σε περίπτωση που η μεταγραφή ολοκληρωθεί, τότε ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά των 110 εκατ. ευρώ.

Αρκετοί παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν αναλάβει να μιλήσουν στον Νεϊμάρ σε μία προσπάθεια να τον πείσουν να παραμείνει στο Καμπ Νου. Σύμφωνα με την Sport ο Λουίς Σουάρες, άρχισε να μιλάει μαζί του κατά τη διάρκεια της πτήσης προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.