Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι έτοιμος για τα ματς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς επικράτησε της Ανόρθωσης 2-0 στο τελευταίο τεστ, έδειξε καλά στοιχεία σε μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και σημεία στα οποία χρειάζεται βελτίωση.

Στο 10′ ο Κάμπος άνοιξε το σκορ με εξαιρετική προσπάθεια, ενώ το 2-0 έγινε έξι λεπτά αργότερα, με αυτογκόλ του

Μπανταλόφσκι.

«Έχω ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες μου. Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό μας επιτρέπει να παίζουμε διαφορετικά. Ξέρω τι θα κάνω και θα δούμε ποιοι παίκτες θα παίξουν στα επόμενα ματς», είπε ο Στανόγεβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στο 4-3-3 που χρησιμοποίησε:

«Ήταν κάτι που δεν είχαμε χρόνο να το κάνουμε στην προετοιμασία. Για να το πετύχουμε θέλουμε δύο- τρεις παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι παίκτες αισθάνονται άνετα με αυτή τη διάταξη.

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ (72’ Ουάρντα), Πέλκας (61’ Τσίμιροτ), Τζάλμα Κάμπος (72’ Μπίσεσβαρ), Μακ (72’ Πέδρο Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Χαρούς, Αρτυματάς (70’ Ντογκλάο), Σίλντενφελντ, Μπανταλόφσκι, Πράνιτς (55’ Κβέσιτς), Βίκτορ, Σειχού, Ράγιος, Παλάνκα (55’ Ματθαίου), Καρλίτος (70’ Αντρέ Άλβες), Καμαρά (84’ Οικονομίδης).