Ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, στο τελευταίο αγωνιστικό τεστ λίγες ημέρες πριν από την πρώτη συνάντηση με την Παρτίζαν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τελικό 1-1 είναι το λιγότερο που θα πρέπει να απασχόλησε τον Μπέσνικ Χάσι. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ένα θέμα με την ανάπτυξη, καθώς προσπαθούσαν από τα πλάγια να διασπάσουν την εξαιρετικά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα, χωρίς να γίνεται παιχνίδι από τον άξονα. Παρ’ όλα αυτά δημιούργησαν κάποιες φάσεις, τις οποίες δεν κατάφεραν να τελειώσουν λόγω της αποτελεσματικότητας του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Αθανασιάδη.

Ο Χάσι είχε στην αρχική ενδεκάδα Βούκοβιτς και Εμενίκε. Ο πρώτος έδειξε καλά δείγματα, ενώ ο Εμενίκε είχε διάθεση και προσπαθούσε να είναι μέσα στις φάσεις. Ωστόσο στην πρώτη τελική που είχε ο Αστέρας σκόραρε, καθώς ο Σισέ στη σέντρα του Καλτσά έχασε τον Μανιά ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (29′). Η ισοφάριση για τους Ερυθρόλευκους ήρθε στο β’ μέρος από τον Καρσελά, ο οποίος έδειξε –όπως και ο Οφόε –πως είναι σε θέση να προσφέρει πολλά. Ο Χάσι πάντως έχει να βρει λύσεις σε αρκετά θέματα τις ημέρες που απομένουν μέχρι το ματς στο Βελιγράδι, την προσεχή Τρίτη.

«Στο πρώτο μέρος είχαμε συνδυασμούς, αλλά μας έλειψε η ταχύτητα με την μπάλα. Με την Παρτίζαν θα πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε» είπε ο Χάσι και στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή λίστα: «Ο Βούκοβιτς είναι ανέτοιμος, ο Ρέτσος κουρασμένος, ενώ Μποτία και Μπεν τραυματίες. Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Ταχτσίδη, καθώς ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και ίσως χρειαστεί να μείνει εκτός λίστας». Ενα ακόμα ζήτημα για τον Χάσι προέκυψε στο χθεσινό ματς, καθώς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχώρησε είκοσι λεπτά πριν από το τέλος με πρόβλημα στο αριστερό πόδι.