Με roller coaster μοιάζουν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά. Τη στιγμή που όλοι πίστευαν πως η μεταγραφή του από τη Ρόμα στη Ζενίτ έχει ολοκληρωθεί έναντι 35 εκατ. ευρώ και απέμεναν τα τυπικά, ο έλληνας αμυντικός δεν προσήλθε στην κλινική Villa Stuart της Ρώμης για να υποβληθεί σε ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αιτία, το νόμισμα με το οποίο ήθελε να πληρωθεί από τη Ζενίτ. Οι Ρώσοι πλήρωναν σε ρούβλια, αλλά ο ναξιώτης αμυντικός τα θέλει σε ευρώ ή δολάρια.

Η συνωμοσιολογία για το μέλλον του παίκτη πήρε φωτιά, λόγω των δημοσιευμάτων που αναφέρουν πως η Τσέλσι επιχειρεί να μπει σφήνα και να τον αρπάξει.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα τονίζουν την ανάγκη της αγγλικής ομάδας να βρει τον αντικαταστάτη του Τζον Τέρι στην άμυνά της και ταυτόχρονα πως το ποσό των 35 εκατ. ευρώ που δίνει η Ζενίτ, δεν είναι μεγάλο για τα δεδομένα των πρωταθλητών Αγγλίας που μπορούν να το καλύψουν.

Επίσημη πρόταση από τους Μπλε ωστόσο δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Messaggero», ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπός του είχαν προγραμματισμένο ραντεβού χθες το απόγευμα για να λυθεί το θέμα.

Από το ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου προκύπτει πως δεν βγήκε λευκός καπνός. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κώστας Μανωλάς ζήτησε λίγο χρόνο για να σκεφτεί τη μεταγραφή του στη Ζενίτ ή ίσως να θέλει να δώσει την ευκαιρία στην Τσέλσι να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του, τη Ρόμα.

Οι Τζιαλορόσι πάντως προχωρούν κανονικά στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και χθες απέκτησαν τον αντικαταστάτη του Μανωλά, τον Ρικ Κάρσντορπ από τη Φέγενορντ.