Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό γίνεται ανεξέλεγκτη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ ομάδα οπαδών εισέβαλε στα γραφεία της ΠΑΕ και επιτέθηκε φραστικά σε στελέχη που ήταν εκεί.Στα γραφεία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δίχως οι οπαδοί να τα βάλουν μαζί του.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την ένταση και τις φραστικές επιθέσεις, υπήρξε και προπηλακισμός του αντιπροέδρου της ομάδας, Χρήστου Παναγόπουλου!«Ο εξαφανισμένος Αλαφούζος ξεφτιλίζει τον σύλλογο», ήταν μια από τις ατάκες που ακούστηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δείχνει να ξεφεύγει και για τον λόγο αυτό, ο Γιάννης Αλαφούζος που ενημερώθηκε για όσα έγιναν, ετοιμάζεται να δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου του Σάββατο.

Σύμφωνα με το «contra.gr», ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε υποβάλει την παραίτησή του από την Πέμπτη και έγινε αποδεκτή την Παρασκευή, ενώ οι φήμες που ανέφεραν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται να ακολουθήσει την ίδια κατεύθυνση (να υποβάλει παραίτηση), έφεραν τους οργανωμένους στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, η οποία έγινε αποδεκτή και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ αλλά και κάποιες διαφωνίες με όσα γίνονται στην ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, φέρεται να οδήγησε τον «Λύμπε» σε αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του».