Το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό απασχόλησε όχι μόνο τον Βλάνταν Ιβιτς (λόγω των πολλών προβλημάτων), αλλά και το ΔΣ της ΠΑΕ. Στην τρίωρη συνεδρίαση η συζήτηση στράφηκε κυρίως σε αυτό το κρίσιμο ματς, παρ’ ότι τα βασικά θέματα ήταν οργανωτικού χαρακτήρα. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ να φροντίσουν ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο γήπεδο της Τούμπας θα υπάρχουν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε επίσης να είναι όλοι ενωμένοι: «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Μια ομάδα, γιατί μόνο έτσι δεν είμαστε ευάλωτοι σε εξωτερικές επιθέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιβιτς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Κατ’ αρχήν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μαλεζά, Πέλκα και Μάτος, ενώ τραυματίες είναι οι Μυστακίδης, Βαρέλα και Γλύκος. Δύσκολα επίσης θα αγωνιστεί ο Τζάλμα Κάμπος, που τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΚ και χτες υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τέλος, αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή των Αθανασιάδη και Κάτσε που έχουν ενοχλήσεις στη μέση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα έχει όμως και δύο επιστροφές. Πρόκειται για τους Ουάρντα και Σάκχοφ που εξέτισαν τις ποινές που τους είχαν επιβληθεί από το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό.