Την ώρα που ο Τάκης Λεμονής και σε δεύτερο πλάνο ο Ραστβάν Λουτσέσκου βρίσκονται πάντα εν αναμονή της απόφασης της διοίκησης του Ολυμπιακού για τον εκλεκτό του πάγκου για τη νέα σεζόν, οι Πειραιώτες κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να φέρουν τεχνικό από το εξωτερικό.

Ο Αργεντινός Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, που ήταν από την πρώτη στιγμή από τους κύριους υποψηφίους για τους οποίους ενδιαφερόταν ο Ολυμπιακός, αποχώρησε από τη φιναλίστ του Κυπέλλου Αλαβές, αλλά δεν επιβεβαίωσε την ισπανική εφημερίδα «Marca» που έγραφε ότι το έκανε για προσωπικούς λόγους που τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Μάλιστα, στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου ως τεχνικού της ισπανικής ομάδας, ο Πελεγκρίνο τόνισε ότι δεν συντρέχει κάποιος τέτοιος λόγος.

Συνεπώς στον Πειραιά δεν χάνουν τις ελπίδες τους και θα περιμένουν λίγο ακόμη την απάντηση του Αργεντινού που φέρεται να έχει στα χέρια του αρκετά δελεαστική πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οπως και να έχει, μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή καθώς στις 14 Ιουνίου η ομάδα έχει την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και θα πρέπει να τρέξουν και τα μεταγραφικά.

Μιας και ο λόγος για προπονητές, ένας από τους πιο αγαπημένους ξένους τεχνικούς στην ιστορία του συλλόγου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός δεν τον ξέχασε.

«Παντοτινά ένας από εμάς! Mucha Suerte» ποστάρισαν οι Ερυθρόλευκοι στο facebook για να ευχηθούν «καλή επιτυχία» στον 53χρονο τεχνικό, ο οποίος στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

n Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προχώρησε και σε μια δωρεά ύψους 75.000 ευρώ για την αγορά σύγχρονου εξοπλισμού στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη.

Το σημαντικό είναι ότι πλέον η διάγνωση και η παρακολούθηση θα γίνονται στη Θεσσαλονίκη και οι γονείς με τα παιδιά θα αποφεύγουν την ταλαιπωρία της μετάβασης στην Αθήνα για εξετάσεις.