Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια των πλέι οφ με τιμωρίες και τραυματισμούς πολύτιμων ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως είναι οι Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Ζέκα, Οδ. Βλαχοδήμος, η εικόνα των Πρασίνων, τηρουμένων των αναλογιών, είναι αξιοπρεπής και ανταγωνιστική, όπως φάνηκε και στο προχθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, που κρατά την ομάδα του Ουζουνίδη ζωντανή στη μάχη των πλέι οφ. Βεβαίως το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών κατέδειξε στον μέγιστο βαθμό την έλλειψη βάθους στο ρόστερ του Τριφυλλιού, καθώς πέραν 13-14 παικτών οι υπόλοιποι, αν και φιλότιμοι, στερούνται ποιότητας και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να επωμιστούν το βάρος της φανέλας μιας ομάδας που στοχεύει στον πρωταθλητισμό.

Υπήρξε πάντως και ένα ευχάριστο νέο για τον κόουτς Ουζουνίδη, ο οποίος ενημερώθηκε χθες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας πως αν και πράγματι ο Μολέντο υπέστη κάταγμα στη μύτη στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ενωση, θα αποφύγει την επέμβαση καθώς δεν μετατοπίστηκε το ρινικό οστό. Ως εκ τούτου, ο βραζιλιάνος στόπερ θα μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως στην αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες η γενική είσοδος ορίστηκε στα δέκα ευρώ προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο τελευταίο ματς της σεζόν στο γήπεδο της Λεωφόρου.