Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως η Φενερμπαχτσέ, δείχνει πλέον τον χαρακτήρα της ως ομάδα.

«Είναι μία μεγάλη επιτυχία για όσους δουλεύουν στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος πρώτα απ’ όλα για τους παίκτες που είχαν μία καταπληκτική σεζόν, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας», είπε ο Σέρβος τεχνικός «Το ουσιαστικό είναι η προσέγγιση στο παιχνίδι, κάτι που έγινε σταδιακά μέσα στη σεζόν. Κάθε χρόνο η ομάδα δείχνει τον χαρακτήρα της. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό. Ο Ούντο μπορεί να έκανε τη διαφορά, αλλά το ουσιαστικό είναι η άμυνα και το βασικό ενδιαφέρον μου η ομάδα».

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό λέγοντας: «Είναι σπουδαία ομάδα, είχε μια εξαιρετική χρονιά και η παρουσία του στον τελικό ήταν μια επιτυχία»

«Είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου. Θέλαμε να προσέξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Στο τέλος η άμυνά μας ήταν φανταστική. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και πολύ ταλέντο, είναι συμπαγής ομάδας. Ακόμα και σε ένα «κολαστήριο» ο Ολυμπιακός πάντα θα αντιδράει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα απέναντι στον Βασίλη και σε όλα τα ατού του Ολυμπιακού», είπε ο Κώστας Σλούκας στην τηλεόραση της ΕΡΤ