Οι φίλοι της Ατλέτικο θα πάρουν τα καθίσματα του Vicente Calderon στο σπίτι τους

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/05/2017 13:03 |
Οι φίλοι της Ατλέτικο θα πάρουν τα καθίσματα του Vicente Calderon στο σπίτι τους

Το βράδυ της Κυριακής η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στο Vicente Calderon. Μετά, το Σάββατο 27 Μαΐου είναι ο τελικός στο Copa del Rey, ανάμεσα στην Αλαβές και την Μπαρτσελόνα, ενώ την επόμενη ημέρα είναι προγραμματισμένο ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι με τις παλιές δόξες της Ατλέτικο, καθώς και συναυλίες και παραστάσεις μέχριτο τέλος του έτους.

Εν τω μεταξύ, η Ατλέτικο θα έχει ήδη μεταφερθεί στο Wanda Metropolitano, στα προάστια, με τα διαρκείας να έχουν φτάσει ήδη τις 50.000.

Το Vicente Calderon κλείνει μετά από περισσότερα από 50 χρόνια. Εγκαινιάστηκε το 1966, η αυλαία θα πέσει στο τέλος του 2017. Ετσι η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που θα το ζητήσουν, θα μπορούν να πάρουν δωρεάν το δικό τους κάθισμα στο σπίτι.

Ετσι κι αλλιώς υπάρχουν άνθρωποι που σε αυτά τα πλαστικά καθίσματα κάθονταν για χρόνια και χρόνια. Μια ζωή για ορισμένους. Οπως έγινε γνωστό, τα καθίσματα που θα μείνουν αζήτητα θα διατίθενται προς πώληση εντός του τρέχοντος έτους, μεταξύ των μελών.