Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 2-0 σε αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» σημείωσαν οι Ντομίνγκες (37΄) και Ελιονούνουσι (79΄).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και στο 18΄ παραλίγο να ανοίξει το σκορ αλλά η κεφαλιά του Καρντόσο σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι μην μπορώντας να διασπάσουν την άμυνα των «ερυθρόλευκων» προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στο 37΄ ο Καρντόσο στάθηκε και πάλι άτυχος αφού η κεφαλιά πήγε ξανά στο δοκάρι, αλλά ο Τσόρι Ντομίνγκες «πήρε το ριμπάουντ» και έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δυο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Στο 74΄ ο Ελιονούσι απέτυχε σε δύο διαδοχικές προσπάθειες με σουτ να κάνει το 2-0 αλλά τα κατάφερε με την τρίτη και …φαρμακερή στο 79΄.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναιτωλικός στο 89΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 με τον Κλέσιο να μην μπορεί να κερδίσει τον Καπίνο σε τετ α τετ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Ρογκίντρες- Μποτία

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Παπάζογλου (76΄ Μπράβο), Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ρέι (80΄ Γιαννιώτης), Βακράκος (64΄ Βασιλούδης).

Oλυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια, Μαρτίνς (58΄ Ανδρούτσος), Ρομαό, Ντομίνγκες (64΄ Μπουχαλάκης), Μάριν (75΄ Μανθάτης), Ελιουνούσι, Καρντόσο