Πρωταθλήτρια Ελλάδας είναι από το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ. Επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού στα πέναλτι στον τελικό του πρωταθλήματος που έγινε στη Λάρισα και κατέκτησε τον τίτλο. Εκεί βρισκόταν και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος πανηγύρισε μαζί με τα «πιτσιρίκια» του «Δικεφάλου» το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ, καθώς κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 28’ μετά από αντεπίθεση, ο Αλτιντζής συνεργάστηκε ωραία με τον Γρόσδη, ο τελευταίος πέταξε μπροστά τη μπάλα για τον επιθετικό των «ασπρόμαυρων», ο οποίος νίκησε τον Καραργύρη για το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια, έχοντας το υπέρ του σκορ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά ώστε να ισοφαρίσει, με τον Τζόρβα να πιάνει την κεφαλιά στο 50’, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.Στο 64’ ο «Δικέφαλος» έχασε τεράστια ευκαιρία για να τελειώσει με το παιχνίδι, όταν ο Αλτιντζής έφυγε ωραία στην αντεπίθεση από τα πλάγια, ωστόσο έχασε το κοντρόλ την ώρα που προσπαθούσε να ντριμπλάρει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.Στο 75’ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε ακόμη μια ευκαιρία για το 2-0, ωστόσο ο Καραργύρης τον νίκησε στο τετ-α-τετ.

Όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα έφτανε στη νίκη, στην κανονική διάρκεια του αγώνα, στο 82’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Τόλιου και να οδηγήσει την αναμέτρηση στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο ΠΑΟΚ στάθηκε πιο τυχερός, καθώς στο τελευταίο πέναλτι του Ολυμπιακού που εκτέλεσε ο Τόλιος, ο Μπαλωμένος κατάφερε να αποκρούσει και να μείνει το τελικό 7-6 υπέρ των ασπρόμαυρων.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Γρηγοριάδης, Κιουρτσίδης, Καλτσίδης, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Παναγιώτου, Σαπουντζής, Τσέλιος, Γρόσδης, Αλτιντζής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τζόρβας, Τσαβός, Κεραμιδάς, Θεοδωρόπουλος, Γούλας, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουρλής και Νικολής.