Η κρίση στον Ηρακλή κορυφώνεται. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι ενώ η ομάδα να απειλείται με υποβιβασμό, το γεγονός ότι προπονητές και ποδοσφαιριστές παλεύουν μόνοι τους καθώς η διοίκηση απουσιάζει και στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ακόμα και το χορτάρι στα γήπεδα είναι ακούρευτο! Η χθεσινή έκρηξη του Σάββα Παντελίδη που αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από τη Μίκρα μονολογώντας «πάμε καλύτερα σπίτι μας, έτσι δεν γίνεται προπόνηση», είναι ενδεικτική. Ο τεχνικός του Ηρακλή είδε τα γήπεδα και διαπίστωσε άλλη μία φορά πως οι υποσχέσεις των Παπαθανασάκη, Καγιούλη για πληρωμές δεν τηρήθηκαν. Ο Παντελίδης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί, είναι όμως άγνωστο πόσοι από αυτούς θα πάνε στη Μίκρα. Οι παίκτες παρέμειναν στα αποδυτήρια και συζήτησαν τρόπους αντίδρασης. Ετσι, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς αναμένονται εξελίξεις τόσο από τον Παντελίδη όσο και από τους παίκτες, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι και έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν άλλο να κάνουν υπομονή.

«Φυσικοθεραπευτές και φροντιστές δεν ήθελαν να δουλέψουν. Οι παίκτες συζητούσαν το πρόβλημά τους και δεν είχαν ντυθεί. Ετσι, αποφάσισα ότι κάτι πρέπει να γίνει. Αγωνιστικά η κατάσταση είναι οριακή για την ομάδα. Αν συνεχιστεί αυτό πώς θα πάμε να παίξουμε την Κυριακή;» τόνισε μεταξύ άλλων ο Παντελίδης στο Metropolis.

Κι όλα αυτά, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πρέπει να τακτοποιηθούν αρκετές υποθέσεις που αφορούν οφειλές (προπονητές, παίκτες κ.λπ.). Επιπλέον, 31 του μήνα λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών στην ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης.

Αλλωστε στον Ηρακλή καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα, όπως η προχθεσινή ματαίωση του αγώνα με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Κ-20 επειδή το χορτάρι στο γήπεδο δεν είχε κουρευτεί και δεν είχαν βαφτεί οι γραμμές! Κι όταν ο διαιτητής ρώτησε τους προπονητές αν μπορούσαν να κάνουν κάτι αυτοί δεν είχαν απάντηση! Οι υποδομές του Ηρακλή πληρώνουν και αυτές το τίμημα για την κρίση που μαστίζει την ομάδα. Η ομάδα Κ-20 δεν πήγε στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά (18/3) καθώς δεν υπήρχαν χρήματα, ενώ για τον ίδιο λόγο την περασμένη Παρασκευή η Κ-17 δεν ταξίδεψε στην Κέρκυρα.