Παροξυσμό έχει δημιουργήσει η πρώτη συνάντηση στις 12 Απριλίου μεταξύ Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Βαυαροί αποκάλυψαν ότι θα μπορούσαν να καλύψουν έως και τρεις φορές την Allianz Arena, από τον αριθμό των αιτήσεων που έχουν φτάσει στα γραφεία τους, κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών.

Όπως σημειώθηκε χαρακτηριστικά, υπάρχουν πάνω από 200.000 αιτήσεις για εισιτήρια και αποφασίστηκε να μην γίνουν δεκτές άλλες.

Το στάδιο της Μπάγερν μπορεί να χωρέσει μέχρι 70.000 θεατές σε διεθνείς αγώνες, αλλά μόνο περίπου 30.000 εισιτήρια θα κατανεμηθούν μεταξύ των ενδιαφερομένων που έχουν κάνει τις αιτήσεις.

Ο λόγος είναι ο μεγάλος αριθμός των κατόχων διαρκείας που δικαιούνται να παραστούν σε αγώνες του Champions (35.000), με 3.779 (πάνω από 5 τοις εκατό που επιβλήθηκε από την UEFA) να πηγαίνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται από 35 ευρώ για τα φθηνότερα έως 150 ευρώ για τα πιο ακριβά.

Η τελευταία φορά που το γήπεδο του Μονάχου δεν ήταν γεμάτο, ήταν στις 30 Γενάρη 2007 σε έναν αγώνα ενάντια Μπόχουμ. Από τότε πάντα γέμιζε.

Η Μπάγερν θέλει προσιτές τιμές εισιτηρίων, προσφέροντας εισιτήρια στο πρωτάθλημα από 15 ευρώ. Ο γερμανικός κολοσσός είναι επίσης πρωτοπόρος στην καταπολέμηση της μαύρης αγοράς. Δημιούργησε έτσι τη δική της πλατφόρμα για να μεταπωλούνται τα εισιτήρια νόμιμα.