Η πέμπτη νίκη της Λάρισας ήταν η σημαντικότερη από όλες, όπως με ιδιαίτερη έμφαση είπε ο προπονητής της Σάκης Τσιώλης μετά το πολύτιμο 1-0 επί του Παναιτωλικού.

«Οσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν η ένταση μεγαλώνει. Παρακαλώ να μου δικαιολογήσετε το πάθος και τον συναισθηματισμό που με διακατέχει όταν βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Χωρίς πάθος δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σήμερα και δεν θα ερχόταν αυτή η νίκη, μας βοήθησε και ο κόσμος, δουλέψαμε σωστά το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα» τόνισε ο προπονητής της Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και με ένα ωραίο γκολ του Φάρκας στο 35ο λεπτό πήραν τους 3 βαθμούς και απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Λάρισα: Ξενοδόχοφ, Ναβάρο (88′ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81′ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (65′ Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58′ Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75′ Μουνιός), Ρόσα (68′ Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος.