Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με όλους τους παίκτες του «ετοιμοπόλεμους», θα υποδεχθεί την Κυριακή ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία τους με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει στην αποστολή και τους Γιώργο Κουτρουμπή, Βίκτορα Κλωναρίδη, παρότι δεν έκαναν κανονικά προπόνηση όλη την εβδομάδα.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Στιλ, Ο.Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Π.Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

Με την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ο Ολυμπιακός. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Βασίλης Βούζας δεν έχει στη διάθεσή του, λόγω τραυματισμού, μόνο τους Βιάνα και Παρέδες (ο δεύτερος έμεινε εκτός περισσότερο προληπτικά, λόγω μικροενοχλήσεων), ενώ έμεινε εκτός αποστολής και ο Λεάλι.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.