Είδηση βγάζει ο Χρήστος Δάρας, ο πολυπράγμων και τόσο επιτυχημένος κατά τη θητεία του στον Πανιώνιο, όταν αναγγέλλει πως «για μας τελειώνουν οι δανεικοί. Ο Πανιώνιος πρέπει να βγάζει και να δίνει ποδοσφαιριστές. Κοιτάμε από τώρα να μειώσουμε, να εξαλείψουμε στο μέλλον αυτό το στοιχείο. Ηταν μια λύση ανάγκης».

Και προχωρά ακάθεκτος: «Το από πού παίρναμε δανεικούς ήταν και θέμα τύχης, αλλά και επιλογής. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν είχαν να δώσουν –μεταγραφές έκαναν. Ο Ολυμπιακός είχε περίπου 50. Από τον ΠΑΟΚ αποκτήσαμε τον Λάμπρου».

Τον Ανσαριφάρντ πώς τον βρήκατε;

Ούτε αυτός έπαιζε στην Ισπανία. Μας τον πρότειναν, τον είδε σε βίντεο ο Ουζουνίδης και είπε το ναι. Είναι μάλλον δύσκολο να έρθουν τέτοιοι παίκτες κατευθείαν σε ισχυρή ομάδα.

Ενα σχόλιο για τους επικεφαλής των ομάδων; Μαρινάκης.

Τον ξέρω από παλιά, τότε που ερχόταν με τον αείμνηστο πατέρα του, τον Μιλτιάδη, στο γήπεδο. Από όσους άφησαν το στίγμα τους στον Ολυμπιακό, βάζω πρώτα τον Γουλανδρή, μετά τον Μαρινάκη και μετά τον Κόκκαλη.

Μελισσανίδης.

Αγαπά την ΑΕΚ, κάνει ό,τι μπορεί για να την ανεβάσει ψηλά.

Σαββίδης.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Λόγω καταγωγής εκτιμώ ότι δεν θα αφήσει τον εαυτό του να αποτύχει, δεν θα το συγχωρέσει.

Αλαφούζος.

Θα ήθελα να μην κάνω κάποιο σχόλιο.

Ο Μιλόγεβιτς ήταν κάποια περίοδο υπ’ ατμόν;

Οι προπονητές, από τον Μουρίνιο μέχρι τον τελευταίο, στηρίζονται από τα αποτελέσματα. Εμείς ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα αυτή τη σεζόν, πηγαίναμε πολύ καλά με ελάχιστες ήττες, άρα ποτέ δεν υπήρξε θέμα.

Για το φινάλε, τον τσιγκλήσαμε λίγο, ενθυμούμενοι το ένδοξο παρελθόν με το κόκκινο σκουφάκι, τη θητεία του ως κολυμβητή και πολίστα, με θαυμαστή καριέρα στον Ολυμπιακό, και μετέπειτα ως γιατρού.

Με ποιον θα είστε στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής;

Γελά. Και απαντά: «Μα στον πάγκο του Πανιωνίου θα με δείτε!». Ναι, ο Χρήστος Δάρας δίνει τα πάντα για τον Πανιώνιο, τον εξελίσσει και η προσπάθειά του αξίζει την προσοχή όλων μας.