Με πρωταγωνιστή τον 24χρονο Βασίλη Ρέντζα (γκολ και ασίστ) η Λάρισα νίκησε στο γήπεδό της τον Λεβαδειακό 2-1 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στους 14.

«Ημουν σίγουρος ότι τα παιδιά θα προσπαθούσαν όσο μπορούσαν. Η νίκη ήταν δίκαιη και μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια», είπε ο τεχνικός της Λάρισας.

Η Λάρισα προηγήθηκε με γκολ του Αγκάνοβιτς (από ασίστ του Ρέντζα), ενώ στο 61′ ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με σουτ του Καλτσά. Στο επόμενο λεπτό η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες (δεύτερη κίτρινη ο Ντέλετιτς), ενώ το ίδιο συνέβη και με τους φιλοξενούμενους στο 65′ (απόφαση λάθος του διαιτητή Στυλιάρα για δεύτερη κίτρινη στον Γιουσούφ).

Το γκολ της νίκης για τη Λάρισα σημείωσε με κεφαλιά ο Ρέντζας στο 71′ ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ναζλίδη.

«Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και είχαμε αρκετές φάσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ τη στιγμή που δεν έπρεπε και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε», σχολίασε ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιάννης Χριστόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι ο 36χρονος αμυντικός της ομάδας της Λιβαδειάς Εντγουιν Ουόν ζήτησε μόνος του αλλαγή (35′) λόγω δυσφορίας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.