Το σερί των… ισοπαλιών σταμάτησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε της Κέρκυρας στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Κόντε στο 18΄ με πέναλτι.

Μετά από τρεις ισοπαλίες, αλλά και μία ήττα, οι Γιαννιώτες επέστρεψαν στις επιτυχίες στην έδρα τους, έφτασαν στους 31 βαθμούς κι εξακολουθούν να «βλέπουν»… πεντάδα και play off. Η πρώτη ήττα για την Κέρκυρα, ύστερα από δύο αγωνιστικές (νίκη και ισοπαλία), διατήρησε τους «Φαίακες» στους 22 βαθμούς και στην 11η θέση του πίνακα.

Μετά από ένα κακό πρώτο 15λεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες έκαναν πάρα πολλά λάθη, στο 17΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Ντιμιτρόφσκι. Ο Κόντε ανέλαβε να εκτελέσει ένα λεπτό αργότερα κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη ανοίγοντας το σκορ για τους Ηπειρώτες (1-0). Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια.

Πέρα την ευκαιρία της Κέρκυρας στο 51΄ με την κεφαλιά του Τουράμ από καλή θέση, που έφυγε άουτ, οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί προς την εστία του Πασχαλάκη.

Διαιτητής: Αλ. Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο (83΄ Κοροβέσης), Μπέριος, Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες, Βιντάλ (74΄ Γιάκος), Κόντε, Κοζορώνης (89΄ Σκόνδρας)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (83΄ Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74΄ Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (64΄ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς