Νικητές στη… μάχη με το χρόνο βγήκαν οι Ιντέγε, Ελιουνούσι και Φορτούνης, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο για το Κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο πρώτοι ξεπέρασαν έγκαιρα τους τραυματισμούς τους από το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, ενώ ο διεθνής μέσος είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το παιχνίδι του Europa League με την Οσμανλισπόρ, όμως το πρόβλημά του δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντικό.

Στον αντίποδα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Παρέδες, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και τέθηκε εκτός μάχης, ενώ δεδομένη ήταν η απουσία του τραυματία Καπίνο. Ο Μπέντο άφησε ξανά εκτός τους Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Μάριν αλλά και τον Ανσαριφάρντ.

Ετσι, η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League απαρτίζεται από τους Ανδρούτσο, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτη, Μάρτινς, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.