Η νίκη του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτά που ακολούθησαν το τέλος του αγώνα επισκίασαν τη μάχη των δύο ομάδων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ιλια Ιβιτς μίλησε στο φινάλε για έναν αγωνιστικό χώρο «που είναι επικίνδυνος και τόσα χρόνια για κάποιο λόγο δεν αλλάζει», γεγονός το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου των γηπεδούχων Γιώργου Χριστοβασίλη. Σύμφωνα με τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά «ο Χριστοβασίλης μπήκε στα αποδυτήρια και μας έβρισε χυδαία μετά το τέλος του αγώνα. Δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να απειλεί τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να έρχεται ο πρόεδρος της ομάδας στα αντίπαλα αποδυτήρια και να μας βρίζει». Αμέσως μετά ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΣ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άσχετα αν εμείς είχαμε σήμερα τις ευκαιρίες. Θα παρακαλέσω την ομάδα του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος βγήκε και κατηγόρησε τον πρόεδρο πως ευθύνεται εκείνος για το γήπεδο. Ακούσαμε τι είπε και στη συνέντευξη Τύπου. Προσπάθησα να μπω στα αποδυτήρια για να του πω γι’ αυτό που είπε… Είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ. Τα είπε σε όλη την Ελλάδα, ας μας πει ποιος είναι ο Ιβιτς. Λυπάμαι γι’ αυτήν τη μεγάλη ομάδα που έχει τον συγκεκριμένο για προπονητή».

Στο αγωνιστικό σκέλος, η πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήταν αυτή που του έδωσε το προβάδισμα στο σκορ και εν τέλει τη νίκη στους Ζωσιμάδες, με τον Μάτος να σεντράρει από δεξιά, τον Αθανασιάδη να πιάνει καρφωτή κεφαλιά, τον Πασχαλάκη να διώχνει εντυπωσιακά, όμως για κακή τύχη του τελευταίου (γκολκίπερ του ΠΑΣ) η μπάλα έφτασε στον Λέοβατς ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μαμπουλού (82′ Μπέριος), Γιάκος (55′ Κόντε), Καρανίκας (66′ Βιντάλ), Λίλα, Κούτρης, Κοζορώνης, Ακόστα, Σκόνδρας.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (90’+4′ Κάνιας), Μάτος, Κάμπος (89′ Κουλούρης), Λέοβατς, Αθανασιάδης, Μυστακίδης (71′ Χαρίσης).