Η Γιουβέντους ξέχασε γρήγορα την ήττα στην Φλωρεντία, νίκησε τη Λάτσιο στο Τορίνο 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χρησιμοποίησε επιθετικό σχήμα με Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς, Κουαδράδο και Πιάνιτς, μαζί για πρώτη φορά, στο τριακοσιοστό παιχνίδι του στο ιταλικό πρωτάθλημα.     

Ο τεχνικός της Γιουβέντους θέλησε την παραμονή του αγώνα να απαντήσει στην κριτική που γίνεται στην ομάδα: «Η κούρσα για τον τίτλο δεν είναι δεδομένη και ποτέ δεν θα είναι. Αν κάποιος σκέφτηκε πως θα δει τη Γιουβέντους τέτοια εποχή με 57 βαθμούς, μάλλον θα χρειαστεί έναν καλό γιατρό. Ηδη έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην κριτική», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος χτες στάθηκε και στις επιλογές του στο ματς με τη Λάτσιο: «Δεν σπαταλάω χρόνο στις θεωρίες. Εθεσα σε εφαρμογή τη σκέψη μου ακόμη κι αν θεωρήθηκε παράξενη. Αυτή ήταν η λύση που επέλεξα και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν απόλυτα», σημείωσε ο Αλέγκρι, που είδε τη Γιουβέντους να καθαρίζει γρήγορα το παιχνίδι με γκολ των Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν.

Η Γιουβέντους έχει 48 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο, ενώ στη δεύτερη θέση με 47 είναι η Ρόμα, η οποία με γκολ του Τζέκο νίκησε 1-0 στο Ολίμπικο την Κάλιαρι.   

Η Νάπολι νίκησε 2-1 στο Σαν Σίρο τη Μίλαν που κινδυνεύει να μείνει μία ακόμη χρονιά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη ανέβηκε η άλλη ομάδα του Μιλάνου, η Ιντερ, η οποία νίκησε 1-0 στο Παλέρμο.

Αλλα αποτελέσματα στην 21η αγωνιστική: Κιέβο – Φιορεντίνα 0-3, Μπολόνια – Τορίνο 2-0, Εμπολι – Ουντινέζε 1-0,Τζένοα – Κροτόνε 2-2, Πεσκάρα – Σασουόλο 1-3, Αταλάντα – Σαμπντόρια 1-0.