Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 17ης ημέρας για την Super League. Οι γηπεδούχοι που δεν είχαν κατακτήσει ούτε ένα βαθμό στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, σκόραραν στο 73ο λεπτό με τον Γιουσούφ, ενώ ο Ατρόμητος είχε ανοίξει το σκορ στο 10` με τον Λε Ταλέκ.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των δυτικών προαστείων, ο Λε Ταλέκ, χτύπησε και πάλι. Κόντρα στη ροή του αγώνα που ήθελε τους Βοιωτούς να πιέζουν να το γρήγορο γκολ, ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Από τη σέντρα του Λημνιού, ο Λε Ταλέκ με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Ναμάσκο, βάζοντας την ομάδα του στη θέση του οδηγού.

Όσο κι αν προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι να φέρουν το ματς στα ίσα, χρειάστηκαν 39 λεπτά για να βρεθούν με αξιώσεις απέναντι στην εστία του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα στο 49`, ο Κουλιμπαλί με μακρινό σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκορμπούνοφ. Η πίεση των Βοιωτών μεταφράστηκε σε γκολ στο 73`.

Ο Γιουσούφ που είχε μπει ως αλλαγή επτά λεπτά νωρίτερα, με πλασέ ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό, ο οποίος πάντως καρδιοχτύπησε στο 79` όταν είδε τον αμαρκάριστο Λημνιό να χάνει μοναδική ευκαιρία (το αδύναμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε ο Ναμάσκο).

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών)

Κίτρινες κάρτες: Καψάσκης / Λε Ταλέκ

Λεβαδειακός (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (83` Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Λάτσι (66` Γιουσούφ), Καψάσκης (66` Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Κυριακίδης (80` Μπρίτο), Πλατέλλας (67` Πλατέλλας), Ούμπιντες, Λημνιός (88` Βασιλείου), Λε Ταλέκ.