Τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίστηκαν και στο Περιστέρι όπου χτύπησε ο τυφώνας Κέρκυρα και παρέσυρε τους γηπεδούχους σκορπώντας τους στους τέσσερις ανέμους (4-1).

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στον γηπεδούχο Ατρόμητο, αλλά ο κόουτς που είχε περάσει από το Περιστέρι δεν πανηγύρισε κανένα.

Ενας άλλος πρώην Περιστεριώτης, ο Γερμανός Ντένις Επστάιν, ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, αφενός διότι άνοιξε με το καλησπέρα το σκορ (άψογο πλασέ στην κόντρα στο 4′), ενώ από δική του σέντρα-ξυράφι στο 63′ έγινε το 2-0 όταν ο Λαζαρίδης προσπαθώντας να διώξει την μπάλα πλασάρισε άθελά του τον τερματοφύλακά του! Η δεύτερη –επίσης σωστή –αποβολή (μετά του Κεϊτά στο 45′) του Ατρομήτου (Γκουγκούδης στο 66′) απλά τελείωσε νωρίτερα το παιχνίδι που είχε άλλα δύο γκολ για τους φιλοξενουμένους (Ντουαλά 79′, Γεωργακόπουλος 87′) και ένα για τον Ατρόμητο (Φυτανίδης 82′).

Ατρόμητος: Γκορµπούνοφ, Γκουγκούδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούµπιδες, Μπρίτο (56′ Ντάουντα), Τόνσο (68′ Μπάγκα), Βασιλείου (46′ Κυριακίδης), Λε Ταλέκ.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Ζορντάο, Σπίνουλας, Γκόμες, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (72′ Παμλίδης), Επστάιν (83′ Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (59′ Κόντος), Ντουαλά.