Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στα Χανιά, για την -εξ αναβολής- 11η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς 2-0 με δύο γκολ του Ιντέγε (4΄, 13΄), αλλά ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε τρία λεπτά, με τον Γιακουμάκη (36΄) και με πέναλτι του Μανούσου (39΄) κι έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Το ματς ήταν ανοιχτό από την αρχή, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε ο Ολυμπιακός και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, κατάφερε να προηγηθεί 2-0. «Δράστης» ο Ιντέγε, που στο 4′ και μετά από λάθος του Μπανανά, άνοιξε από κοντά το σκορ και στο 13′, μετά από γύρισμα του Ντε Λα Μπέγια, με πλασέ ο Νιγηριανός διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα ήταν ένας… περίπατος για τους «ερυθρόλευκους», η συνέχεια εξελίχθηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο, καθώς τα κενά στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και οι απανωτές «γκέλες» του Βιάνα, δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στον Λεάλι. Ο Πλατανιάς «προειδοποίησε» στο 17′ με σουτ του Μανούσου, που εξουδετερώθηκε από τον Λεάλι, μείωσε στο 36′ με τον Γιακουμάκη, που έφυγε στην πλάτη του Βιάνα και σούταρε, και ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα. Ο Λεάλι ανέτρεψε τον Γιακουμάκη μέσα στον περιοχή, ο Φουκάκης υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος και έκανε το 2-2.

Στο 55′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν την ολική ανατροπή, όταν ο Μανούσος ξεχύθηκε μπροστά, όμως απέτυχε στην τελική προσπάθεια. Στο 68′ ο Μανθάτης με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι και στο 72′ ο Πλατανιάς έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, με τον Γιακουμάκη να «αδειάζει» τον Βιάνα, αλλά να σουτάρει ελέχιστα άουτ. Ο Μπέντο πέρασε και τον Καρντόσο στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο, με κορυφαία στιγμή στο 85′, όταν ο Ιντέγε βρέθηκε απέναντι από τον Σωτηρίου, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Έτσι το 2-2 παρέμεινε ως τελικό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός άφησε για τρίτη σερί χρονιά βαθμούς στα Περιβόλια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μανούσος, Πριντέτα, Σίγκνεβιτς – Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός (74′ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68′ Γιορέντε), Μανούσος (86′ Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Βιάνα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (80′ Μπουχαλάκης), Μάριν (61′ Ανδρούτσος), Μανθάτης (71′ Καρντόσο), Φορτούνης, Ιντέγε.