Ο ΠΑΟΚ είναι κατά γενική ομολογία μια ομάδα που αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και όταν βρίσκει το γκολ παίρνει αυτό που της αναλογεί στον αγωνιστικό χώρο. Μία από τις καλές βραδιές ήταν η χθεσινή στο Αγρίνιο, όπου κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού και επί της ουσίας κάνοντας άλμα πρόκρισης στις 8 του Κυπέλλου Ελλάδας κι ενώ εκκρεμεί η ρεβάνς της Τούμπας. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς να υπάρχει σκορ και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Βλάνταν Ιβιτς πέρασε στο παιχνίδι τον Στέφανο Αθανασιάδη αντί του Κουλούρη. Στο 63′ έριξε στο βρεγμένο και ενδεχομένως ακατάλληλο για τη διεξαγωγή του αγώνα γήπεδο και τον Εργκις Κάτσε, ο οποίος έπαιξε ξανά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή από τον δανεισμό του στην Τσεχία. Οι δυο τους βοήθησαν τον Δικέφαλο του Βορρά να γίνει περισσότερο λειτουργικός και αποφασιστικός. Στο 77′ οι πλάγιοι μπακ της ομάδας, ο αριστερός Λέοβατς και ο δεξιός Κίτσιου συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να δίνει την ασίστ και τον δεύτερο να νικά από κοντά με προβολή τον Κυριακίδη ανοίγοντας το σκορ. Στο 82′ ο Μυστακίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αθανασιάδης, γράφοντας το τελικό 2-0.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα (70′ Κλέσιο), Πάουλο (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (89′ Κάνιας), Πέλκας (63′ Κάτσε), Σάκχοφ, Κίτσιου, Μυστακίδης, Κουλούρης (46′ Αθανασιάδης).